آموزش پاستا آلفردو
پاستا آلفردو
مواد لازم برای پاستا آلفردو :
پاستا
فیله مرغ
قارچ
پنیر پارمسان
سیر
جعفری یا ریحون
روغن زیتون
خامه
شیر
کره
آبلیمو
سماق
نمک و فلفل
پاستا آلفردو واسه شام بنظرم مناسب اومد🤔
رفتم یه بسته پاستا و قارچ گرفتم واومدم دست بکار شدم 😏اول بگم من چون خیلی مرغ خوار😁نیستم مرغ رو توش نریختم وجدا تفت دادم .یعنی اول فیله مرغ رو با روغن زیتون وآبلیمو و نمک و فلفل و سماق و سیر مزه دار کردم وبعد یکی دو ساعت با روغن زیتون تفت دادم .قارچ رو خورد کردم با حرارت بالا تفتش دادم وگذاشتم کنار .توی ظرف حدود پنجاه گرم کره رو حرارت دادم وبعد یه پیمانه خامه رو با یه لیوان شیر قاطی کردم وبه کره و قارچ اضافه کردم که اینجا البته میشه مرغ تفت داده شده رو هم اضافه کرد که من نکردم .😁
پاستا رو توی آبجوش ریختم وبعد زمان مناسب آبکش کردم واونم به مواد قارچ اضافه کردم وحرارت رو خیلی کم کردم تا پنج دقیقه مزه هم رو بگیرن روش رو پنیر پارمسان و ریحون ریختم چون جعفری نداشتم.🌹🌹😏😊