آموزش بیسکوییت جوپرک
بیسکوییت جوپرک
مواد لازم برای بیسکوییت جوپرک :
۲۲۵ گرم جوپرک
۱۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم پودر قند
یک قاشق مربا خوری دارچین
هل
یک عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم روغن قنادی یا جامد
ازاون بیسکوییت هاییه که بعنوان رژیمی همه جا مدشده 😕من مزه شو دوست دارم اما رژیمی شو دیگه گردن اونایی که میگن 😁آخه چیزی که آرد داره وشکر وروغن مگه میشه رژیمی باشه🤔
خلاصه جونم براتون بگه یه بسته کوچیک معادل ۲۲۵ گرم جوپرک داشتم که اصلا نمیدونم چرا خریده بودم من سوپ رو با جوپوست کنده درست میکنم .اون جوپرک رو آسیاب کردم با ۱۰۰ گرم آرد معمولی و ۱۰۰ گرم پودر قند ویه قاشق مربا خوری دارچین ویکم هل ویه تخم مرغ و ۱۵۰ گرم روغن قنادی یا جامد آب کرده با لیسک مخلوط کردم .خیلی هم نزدم وگذاشتم توی کیسه فریزر نیم ساعت استراحت توی یخچال 😏
بعدش با دست گلوله های کوچیک درست کردم وپهنشون کردم وروی سینی که کاغذ روغنی داره بدون چرب کردن کاغذ چیدم .حدود ۱۵ دقیقه رفت توی فر ازقبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه .وقتی این زمان تموم شد گذاشتم خنک شد وبا یه ذره شکلاتی که داشتم مثلا تزیین کردم .با چای عالیه .اما رژیمی ؟هنوز نمیدونم 🙄😁🌹